DE KANDELAAR IS VAN ONS ALLEMAAL

jul 1, 2014

Steuntje in de rug voor Kandelaar


Het Beverwijkse  bouwbedrijf  Lokhorst onlangs  € 250,- gedoneerd aan de Stichting Kandelaar Castricum.

Madelon Visser (namens het Beverwijkse  bouwbedrijf  Lokhorst) overhandigt een cheque van € 250,- voor de replica van de Kandelaar

Lokhorst Beverwijk ondersteunt van harte het ontwerp voor replica van de kandelaar met een donatie. Wij mochten ons als stichting verheugen in deze donatie die voor ons, vooral moreel, een belangrijke steun in de rug is,” aldus voorzitter Ton Werner Spruit.

De stichting Kandelaar Castricum zet zich in om de zevenarmige Kandelaar keramiek in Castricum te laten voorbestaan, ook in crisistijd. De stichting heeft in totaal nu bijna € 10.000,- aan toezeggingen en geld op de spaarrekening. Maar ze is er nog niet. De begroting voor de replica van kandelaar is 40.000 euro.  Er zal dus € 30.000,- aan professioneel `fund raising` gedaan moeten worden richting stichtingen en fondsen in Nederland. De stichting vraagt dan ook aan iedere Castricummer een symbolisch bedrag te storten op de rekening bij Rabobank: NL90RABO 0114414300. De Rotary Club Castricum heeft al eerder het goede voorbeeld laten zien en schonk ook 250 euro.